VERKKOKAUPPA

Verkkokaupan tuotteita myy pyöräliike Velo-Moto Oy (Y-tunnus 0650314-3, Kanavapuistikko 8, 68600, Pietarsaari, 06-7230511, info@vmsport.fi). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

MYYNTIALUE
  
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

 

TOIMITUS
  
Tilaukset pyritään lähettämään 3-7 päivän kuluessa.

Pyörät toimitetaan valmiiksi säädettynä ja tarkastettuna bussipakettina Matkahuollon toimipisteisiin. Pyörä on ajokunnossa kun pahvit on poistettu.

Toimituskulut

6,00€ Matkahuolto lahellä-paketti

15,00€ Matkahuolto bussipaketti pyörille

6,00€ Matkahuolto bussipaketti

0,00€ Nouto myymälästä

25,00€ Kotiinkuljetus

 

VIALLISEN TUOTTEEN PALAUTUS
  
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@vmsport.fi, tai puhelimella numerosta 06-7230511. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

 

 TOIMITUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET
  
Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. 
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

 

YHTEISTIEDOT

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info@vmsport.fi,
- Puhelimella numerosta 06-7230511